Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 
 

Over Diana

Welkom bij Diana, pedicure- en massagepraktijk van Diana Bolder.

In Mei 2011 heb ik mijn eigen praktijk Feet circle geopend. Ik ben gediplomeerd pedicure/voetverzorger. Bij mij kunt u terecht voor een goede, professionele voetbehandeling. 

Naast gediplomeerd pedicure/voetverzorger ben ik ook gecertificeerd masseuse en gespecialiseerd in lichaamsmassages. Hierbij maak ik zoveel mogelijk gebruik van natuurlijke producten.

Sinds 2017 ben ik multi energetische essentie therapeute in opleiding. Binnenkort leest u hier meer informatie over op deze site.

Aangezien de naam Feet circle niet langer de diensten van de praktijk dekt is de naam veranderd naar Gewoon Diana.

Certificering

Als vakkundig pedicure ben ik aangesloten bij Provoet en Procert, de Landelijke Vakorganisatie voor pedicure's. U kunt dan ook verzekerd zijn dat al mijn diploma's en certificaten van hoge kwaliteit zijn en door deze organisatie zijn goedgekeurd. 

Tevens ben ik in het bezit van de certificaat code voor de Voetverzorger. Dat wil zeggen dat ik als pedicure voldoe aan alle wettelijke en branche eisen die worden gesteld aan hygiëne, arbeidsomstandigheden en milieu. Als masseuse ben ik gecertificeerd in diverse massages.

Neem contact op als u nog vragen heeft.

Contact

 

Lid van

                                                              Algemene voorwaarden                Privacy statement     

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren