Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 
 

Over Diana

Welkom bij Diana, praktijk voor holistische-,  massage - en pedicure behandelingen.

In Mei 2011 heb ik mijn eigen praktijk geopend. Ik ben gediplomeerd holistisch therapeut en pedicure. Daarnaast ben ik tevens gecertificeerd masseuse.

Bij mij kunt u terecht voor een goede, professionele holistische behandeling/coaching, pedicure behandeling of een heerlijke ontspanningssmassage. 

In mijn praktijk maak ik zoveel mogelijk gebruik van natuurlijke producten.

Certificering

Als vakkundig pedicure ben ik aangesloten bij Provoet, de Landelijke Vakorganisatie voor pedicure's. U kunt dan ook verzekerd zijn dat al mijn diploma's en certificaten van hoge kwaliteit zijn en door deze organisatie zijn goedgekeurd. 

Tevens ben ik in het bezit van de certificaat code voor de Voetverzorger. Dat wil zeggen dat ik als pedicure voldoe aan alle wettelijke en branche eisen die worden gesteld aan hygiëne, arbeidsomstandigheden en milieu. Als masseuse ben ik gecertificeerd in diverse massages.

Neem contact op als u nog vragen heeft.

Contact

 

Lid van

                                                              Algemene voorwaarden                Privacy statement     

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren