Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Pedicure

Uw voeten mijn zorg

Zowel gezonde als probleem voeten, van mannen en vrouwen, hebben zorg nodig. Zorg die ik u met liefde en toewijding kan aanbieden. U kunt direct een afspraak maken door de instructies hieronder te volgen, waarmee u in een ander scherm direct kunt inplannen.

Afspraak maken

Een afspraak maken kan op één van de volgende manieren:

Online boeken.

Boek nu zelf direct en eenvoudig uw behandeling online. Dit gaat als volgt:

  1. Open een categorie: Pedicure, Massages of Combi's
  2. Kies uw behandeling en klik op het rode blokje "Maak afspraak".
  3. Selecteer een datum/tijd en klik op het groene blokje. Zie ook opmerking links.
  4. Vul uw gegevens in (alle velden invullen) ga akkoord met de gebruikers- en boekingsvoorwaarden en klik op "Verstuur".

Let op! Indien niet alle velden worden ingevuld en/of u gaat niet akkoord gaat met de voorwaarden dan zal uw afspraak niet worden geregistreerd!

Uw boeking is pas definitief zodra u de bevestigingsmail heeft ontvangen, deze zult u normaal gesproken binnen enkele minuten ontvangen. Heeft u de bevestiging niet ontvangen controleer dan of deze mogelijk in de map "Spam" of "Ongewenste e-mail" is terecht gekomen. Zit de bevestiging ook daar niet in neemt u dan a.u.b. even contact op met mij.

Gemaakte afspraak wijzigen?
Open het ontvangen bevestigingsbericht en klik op de "Annuleer afspraak". U kunt de afspraak dan annuleren en eventueel direct een nieuwe afspraak maken.

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren