Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Behandelingen

Gaat het leven niet zoals je wilt, heb je een steun in de rug nodig, heb je lichamelijke klachten, als holistisch therapeut kan ik een helpende hand bieden. Kijk onder massages bij de holistische behandeling of neem contact op voor meer informatie.

Zowel mannen als vrouwen voeten hebben zorg nodig. Zorg die ik u met liefde en toewijding kan aanbieden. Daarnaast kunt u mijn praktijk terecht voor massages. In mijn praktijk maak ik alleen gebruik van natuurlijke producten en etherische olieën.

Klik op één van de afbeeldingen hieronder om een keuze uit één van de categorieën te maken. Of neem hier contact op voor meer informatie.

Contact

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren